Лесни регали со полици

CROSSER

Основни информации:

 • Монтажа без шрафови, обработка на полиците - лакиран лим
 • Број на полици - 5
 • Чекор по висина 138мм
 • Завршен слој: бел лак во прав (RAL 9003)
 • Пластични подлошки
 • Регалот е спакуван во термособирачка фолија
 • Има можност (со шрафови) да се спојат повеќе регали еден до друг или еден зад друг

Технички податоци:

 • Должина на регалот: 1 000 мм.
 • Висина на регалот: 1 800 мм.
 • Длабочина на регалот: 400 мм.
 • Носивост на полицата: 75 кг.
 • Наменети се за мали простории, архиви, прирачни магацини и сл.
 • Регалите се постојано на лагер.

Лесни регали со полици CROSSER

Лесни регали со полици CROSSER